Folie Tagdækning

Skantag har godkendt tagentreprenører til at lægge dit tag. De har solid kompetence og erfaring, når det gælder installation af udsatte tag og vandtætningslag, både til nybyggeri og renovering.

Folie Tagdækning

Vores autoriserede tagentreprenører er den samlede leverandør af tagsystemer. Protans verdensførende løsninger er udviklet og produceret i Norge efter de højeste kvalitetsstandarder.

De er testet og godkendt af en række tekniske institutter i hele Europa såvel som i Danmark. Vores tagentreprenører garanterer, at vores produkter er professionelt lagt korrekt for et varigt og sikkert resultat. Korrekt monteret dækker vores unikke systemer alle behov for gode tekniske og omkostningsoptimerede tag- og membranløsninger.

Protan-tagplader er selvslukkende og har en lav brandbelastning, og vores tagdækkere bruger varm luft til at svejse samlingerne. Dette reducerer risikoen for brand under installationen og for det færdige tag. Vores tagentreprenører lægger tage hele året rundt i al slags vejr og tilbyder tjenester til alle typer bygninger, inklusive industribygninger, offentlige bygninger, sportsarenaer, svømmehaller, indkøbscentre og hjem.

Traditionelt er Protan blevet lagt på flade tage, hvor kravene til styrke og tæthed er særlig høje. I de senere år er det blevet mere almindeligt med PVC-tagdækning også på skrånende og buede tage. Taget er bygningens 5. facade og et vigtigt element i det overordnede udseende. Vores tagentreprenører garanterer høj kvalitet på dit tag, både hvad angår stramme og holdbare løsninger og for et slutresultat, der hjælper med at hæve bygningens visuelle udseende.

Protan Hovedbrosjyre tak

Læs mere om vores kvalitetsløsninger til tage og membraner. Vores løsninger sikrer en enkel byggeproces og et tag, der er udstyret med naturens kræfter.

Download brochuren her.