International frontløber indenfor membranteknologi

International frontløber indenfor membranteknologi

Med over 80 års erfaring, har Protan udviklet innovative løsninger til et globalt marked og krævende klima.

arrow_downward

Om Protan

Med over 900 ansatte, hvoraf 150 er baseret på vores hovedkontor i Drammen, var vores omsætning i 2022 på 2,6 milliarder norske kroner.

Vores største forretningsområde er tagdækning og membraner. Vi har også specialiseret os i specialfremstillede ventilationssystemer til miner og tunneler. Derudover producerer vi lager- og industrihaller i PVC, oversvømmelsessikringsudstyr, akvakulturløsninger, oliesække, oliebomme, mm. Disse produkter eksporteres over hele verden. Protan er også en af ​​Nordeuropas førende tagentreprenører.

Med over 80 års erfaring har Protan udviklet innovative løsninger til et globalt marked og krævende klima. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og leverandører for at være førende inden for teknologi, miljøløsninger og ekspertise. Denne unikke erfaring og indsigt gør os i stand til at levere fleksible og skræddersyede løsninger tilpasset lokale regler – uanset om vores kunde har behov for et vandtæt miljøvenligt tag, udfordrende ventilation eller anden beskyttelse, der kræver en teknisk avanceret løsning.

Mere information om Protan