Protan Infraplan Vandsikringssystem

Protan Infraplan Vandsikringssystem


Protan Infraplan Vandsikringssystem

Protan InfraPlan er et komplet vandbeskyttelsessystem til tunneler og underjordiske konstruktioner. Fordelene omfatter lave omkostninger i løbet af levetiden, nem installation og miljøgevinster.

Vi lever i en verden, der er afhængig af mobilitet. Tunneler og anden underjordisk infrastruktur spiller en vigtig rolle i et velfungerende samfund. Denne kritiske infrastruktur skal konstant tåle kraftig belastning og ikke kun holde i årtier, men i århundreder.

Vandtryk, giftige kemikalier og bakterier, gasdiffusion, geostatisk tryk, trafikvibrationer, ekstreme temperaturudsving, andre vejr- og klimabelastninger – listen over, hvad underjordisk infrastruktur skal tåle, er lang. Derfor er det afgørende, at der anvendes materialer af høj kvalitet og beskyttelsessystemer med lang levetid.

Protan har over 80 års erfaring inden for membranteknologi. Samtidig har vi næsten lige så stor erfaring med at levere anerkendte produkter og løsninger til membraner, der bruges til ventilation af tunneler og miner. Vi har kombineret denne kompetence og markedsviden til at skabe et bæredygtigt og holdbart vandbeskyttelsessystem til alle typer tunneler.

Protan Infraplan blev lanceret i 2021 og er designet til at være funktionel og alsidig. Denne bæredygtige, homogene, fleksible og vandtætte enkeltlagsmembran er lavet til at holde.

Protans tunnelmembran har været veletableret på det tyrkiske tunnelmarked i mange år og er blandt andet meget brugt i Istanbuls underjordiske jernbanesystem. Den opfylder kravene i det norske vejdirektorats håndbog og andre europæiske krav.

Protan InfraPlan er let at bruge og installere for virksomheder. Protans tagmembraner er kendt for deres lange levetid og for at have den laveste CO2-udledning i branchen, og disse vigtige værdier med bæredygtighed og holdbarhed gælder også for vores tunnelmembraner.

Udover at beskytte tunnelen er Protan tunnelmembraner også med til at beskytte området både inde i og omkring tunnelen ved f.eks. at forhindre grundvandsforurening og udslip af olie eller kemikalier fra tunnelen ud i naturen.

Kontakt os

Rune Andresen - Area Sales Manager T&M

Rune Andresen

Area Sales Manager T&M
Arndt Hedtkamp - Sales Manager – Tunneling & Mining

Arndt Hedtkamp

Sales Manager – Tunneling & Mining

Protan Ventiflex

Ventilationssystemer for miner og tunneler.