Cut and Cover, krydspassager, portaler og gennemløb

Cut and Cover, krydspassager, portaler og gennemløb


Ud over minede tunneler, kan Protan levere fulde vandtætningssystemer til en bred vifte af anvendelser for underjordiske strukturer.

Cut and Cover – Umbrella System

Til Umbrella-systemer, som er et løst lagt system til evakuering af vand i tunneler med rum, anbefaler Protan følgende system:

  1. Protan InfraPlan Tunnelmembran
  2. Protan Disc
  3. Protan Geo (Geotextile)

På grund af dets bemærkelsesværdige egenskaber mod grundvand og kemikalier er Protan InfraPlan et sikkert valg til at sikre lang levetid for vandtætningen af drænede systemer.

Cut and Cover – Barrier System

Til trykvandsforhold med afsnit og indsprøjtningssystem anbefaler Protan følgende system:

  1. Protan InfraPlan Tunnelmembran
  2. Protan Disc
  3. Protan Protect (Beskyttelseslag)
  4. Protan Inject (Injektionssprøjte)
  5. Protan Geo (Geotextile)
  6. Protan Waterbars eller Protan Seal Tape

Protan InfraPlan membraner vil give et robust og holdbart system til at modstå hydrostatisk tryk i tunneler med barrierebeskyttelse.

Krydspassager

Protan tilbyder fremragende løsninger til vandtætning af krydspassager mellem parallelle tunneler eller som overgang inden for sektioner.

Vores PVC-forseglingstape Protan Seal Tape er designet til at sikre kontinuitet i beskyttelsessystemet ved at holde det samme niveau af robusthed langs strukturen og passer perfekt til applikationer med krydspassager.

Portaler og gennemløb

Rod- og mikrobiologisk resistens, stabilitet og selvfølgelig vandtæthed er blandt de egenskaber, der gør Protan InfraPlan membraner også til et aktiv for portaler og gennemløb.

Protan anbefaler brug af InfraPlan P20/P22 til denne type anvendelse, da det kombinerer alle nødvendige egenskaber, samtidig med at det bidrager til nem håndtering og installation.

Andre systemer og vandtætningsløsninger er også tilgængelige - Protan kan hjælpe dig med at finde det bedste system til dit projekt.

Kontakt os

Rune Andresen - Area Sales Manager T&M

Rune Andresen

Area Sales Manager T&M
Arndt Hedtkamp - Sales Manager – Tunneling & Mining

Arndt Hedtkamp

Sales Manager – Tunneling & Mining