Præfabrikerede tagpaneler, moduler og huse

Præfabrikerede tagpaneler, moduler og huse


Protan understøtter særligt designede løsninger til producenter af tag- og terrassepaneler. Hvert år sælger Protan over 400.000 kvadratmeter tagdækning og membraner til nordiske producenter af disse paneler.

Producenter af præfabrikerede tagpaneler

Protan understøtter særligt designede løsninger til producenter af tag- og terrassepaneler. Hvert år sælger Protan over 400.000 kvadratmeter tagdækning og membraner til nordiske producenter af disse paneler.

Protan leverer skræddersyede præfabrikerede plader med længder og bredder, der er klar til producentens modulpaneler. Vi kan levere særlige bredder op til 3,96 meter samt levere længder, der tilpassede til at være effektive og nemme at installere på produktionslinjen, og dermed undgå unødvendigt spild.

Byggefirmaer til huse

Protan leverer tagløsninger til byggefirmaer der laver huse, både til flade og skrå tage.

Disse produkter bliver typisk leveret på projektbasis; for eksempel, til et kompleks eller nyt boligområde. Protans tagdækning og membranprodukter leveres ofte via vores europæiske netværk af distributører og samarbejdspartnere indenfor tagindustrien, eller vi leverer tagdækning eller membraner direkte til byggefirmaer, som herefter installerer produkterne selv.

Termoplastiske membraner bruges typisk til flade tage men Protans membraner kan også bruges på skråtag. Forskellige farver af membraner og tilbehør, såsom Omega profiler, giver arkitekter og håndværkere masser af æstetisk fleksibilitet med Protan-produkter.

Omkostningseffektive produkter, hurtig ekspeditionstid og sikre løsninger gør Protan til et populært valg blandt nordiske firmaer der bygger huse. Protans produkter overholder også forskellige krav til bæredygtighed og miljøforhold, som disse firmaer i stigende grad er fokuserede på.

Løsninger til vanddræn, såsom Protan BlueProof og BlueProof Green bliver et almindeligt syn på norske huse i fremtiden, da disse løser problemer med vand på overfladen og erstatter fyre løsninger, såsom gravning og fjerning af murbrokker. Parcelhusområder med moderne bygninger med fladt tag vil effektivt kunne løse overfladeproblemer med vand ved at bruge tagfladen til dette formål.

Producenter af modulære bygninger

Protan leverer skræddersyede løsninger til standardiserede modulære bygninger, såsom barakker eller pavilloner til skoler eller daginstitutioner.

Producenter af modulære bygninger har mange af de samme krav som producenter af præfabrikerede tagpaneler og er dermed fokuseret på produktionseffektivitet og de miljøegenskaber, der er del af Protans tagdækning og membranprodukter.

Når Protan leverer produkter til modulproducenter, bidrager disse skræddersyede løsninger til minimalt restaffald samt de basale nødvendigheder, når det gælder installation. I mange tilfælde er det ikke engang nødvendigt at svejse i produktionshallen, da de præfabrikerede plader nemt holdes sammen eller installeres med få beslag.