Det hurtigste installationssystem

Det hurtigste installationssystem

Protans præfabrikerede pladesystem er den bedste og hurtigste løsning i vindudsatte områder, så det er ideelt, når et tag hurtigt skal dækkes.

arrow_downward

Produktoversigt

  • Ideelt for store, simple tagplaner, der traditionelt ville blive vandtætte ved brug af Protan SE standardruller. Det tillader hurtig installation af store områder af Protan-membran ved at reducere varmluftssvejsning på stedet med op til 70%.
  • Reducerer betydeligt volumen af påkrævet membran, mens antallet og bredden af overlap mellem tilstødende ruller membran minimeres.
  • Intet lim- eller opløsningsmiddel bruges, hvilket betyder, at alle materialer og komponenter i systemet kan genanvendes.

Præfabrikeret System

Protans præfabrikerede system er et mekanisk fastlagt tagsystem, der gør brug af Protans unikke præfabrikerede ruller med G eller SE membran.

Et Protan-godkendt dampkontrollag af polyethylen bliver lagt løst over det strukturelle tagdækning, efterfulgt af en Protan-godkendt isolering og præfabrikeret Protan G (til beskyttede tagsystemer) eller SE (for fritlagte tagsystemer) PVC enkeltlagsmembran.

Den præfabrikerede Protan-membran bliver mekanisk fastgjort til det strukturelle tagdækning via beslag og teleskopiske tubevaskere (hvis tæthed bestemmes af en vindbelastningsberegning, der udføres af Protans tekniske serviceafdeling) gennem secret-fix strips fabrikssvejset på bagsiden af membranen. Rullerne med præfabrikeret Protan-membran overlapper hinanden med mindst 40 mm og svejses sammen med varm luft for at danne en homogen, vandtæt forsegling.

Intet lim- eller opløsningsmiddel bruges, kan alle materialer og komponenter i Protans præfabrikerede system fuldt genanvendes.

Præfabrikerede Protan PVC enkeltlagsmembraner er perfekte til store, simple tagplaner, der traditionelt ville gøres vandtætte ved brug af standardruller Protan SE membran.

Præfabrikerede membraner tillader store områder af Protan-membran at blive installeret hurtigt ved at reducere varmluftssvejsning på stedet med op til 70%.

Præfabrikerede Protan membraner produceres off-site med secret-fix strips, der fabrikssvejses på bagsiden ved hjælp af svejseteknikker med høj frekvens. Secret-fix strips placeres med jævne mellemrum, typisk 1.00m for at simulere 1.00m brede ruller, der installeres i et Protan Standard Overlapningssystem, men afstanden kan reduceres for at tage højde for større pres fra vinden.

Præfabrikerede membraner reducerer betydeligt volumen af membran der kræves, da antallet og bredden på overlap mellem tilstødende ruller membran minimeres.