For alle typer substrater

For alle typer substrater

Protans standard overlapningssystem med mekaniske beslag kan installeres på alle typer substrater og bruges på både nybyggeri og renovationsprojekter.

arrow_downward

Produktoversigt

  • Mekanisk fastgjort tagsystem, der typisk installeres på profileret metal eller træbaserede panelkonstruktioner på taget.
  • Membranruller overlapper med mindst 120 mm og svejses ved brug af varm luft for at danne en homogen og vandtæt forsegling.
  • Intet lim- eller opløsningsmiddel bruges, hvilket betyder, at alle materialer og komponenter i systemet kan genanvendes.
  • De 2 meter brede ruller på tagets feltzone giver betydelige arbejds- og tidsbesparelser for tagentreprenøren.

Standard Overlapningssystem

Protans Standard Overlapningssystem er et mekanisk fastgjort tagsystem, der typisk installeres på profileret metal eller træbaserede panelkonstruktioner på taget.

Et Protan-godkendt dampkontrollag af polyethylen bliver lagt løst over det strukturelle tagdækning, efterfulgt af en Protan-godkendt isolering og Protan SE PVC enkeltlagsmembran.

Isoleringen og Protan-membranen bliver mekanisk fastgjort til det strukturelle tagdækning via beslag og teleskopiske tubevaskere, hvis tæthed bestemmes af en vindbelastningsberegning, der udføres af Protans tekniske serviceafdeling.

Protans membranruller overlapper med mindst 120 mm og svejses ved brug af varm luft for at danne en homogen og vandtæt forsegling. Intet lim- eller opløsningsmiddel bruges, hvilket betyder, at alle materialer og komponenter i systemet kan genanvendes.

Protans Standard Overlapningssystem installeres ved at fastgøre membranen mekanisk til substratet langs den lange kant, som overlappes af en tilstødende rulle membran. Mekanisk fastgørelse og svejsning med varm luft sammen med membranrullen langs overlappet garanterer en homogen søm, der er stærkere end selve membranen.

Protan SE membran kan leveres i en bredde på 1.00m og 2.00m. Installationen af 2.00m ruller på tagets feltzone giver betydelige arbejds- og tidsbesparelser for tagentreprenøren.