Fremtidssikring for nutidens ekstreme vejrforhold

Fremtidssikring for nutidens ekstreme vejrforhold

Protan BlueProof vanddæmpningssystem passer til både nybyggeri og renovering. Installationen udføres ved at bruge en af flere kendte tagdækningsmetoder.

arrow_downward

Produktoversigt

  • En omkostningseffektiv løsning: Fjerner behovet for større underjordiske stormflodssystemer. 
  • Holder vandet tilbage: Udledningshastigheden for regnvand kan typisk reduceres med 70-80 procent, når regnvandet holdes tilbage i op til 24 timer. 
  • En miljøvenlig løsning: BlueProof-systemet er godt for miljøet, da det både er bæredygtigt og bidrager til oversvømmelsessikring.
  • Beskyttelse mod oversvømmelse: Kan spare lokale myndigheder og områder en masse penge på stormflodssikring.

Protan BlueProof System

Med dette system bliver vand gradvist drænet og ført ind i stormafløbsnettet, så man undgår overbelastning, der giver oversvømmelse.

De fleste almindelige metoder til tagdækning er mekaniske og fastgjort med vakuum, men binding eller andre kendte systemer kan også anvendes ud fra, hvad der er bedst for den enkelte bygning. Protan BlueProof Solution udvikles til både konventionelle og syfoniske afløb.

Protan BlueProof-systemet bruger Protan BP og Protan BPX membran. Protan BP og Protan BPX er stærke og robuste PVC-membraner med en ekstra forstærkning af polyester. Protan BPX har, derudover, polyesterfilt lamineret til bagsiden og bruges primært i renovering af bitumen tagsystemer.

Læs mere om Protan BlueProof Solution

Læs mere om Protan BlueProof Solution

Gå til vores løsningsside