Ventiflex Duo

Ventiflex Duo


Protan Ventiflex Duo er et koncept udviklet til at transportere luft gennem smalle passager eller i tunneler med begrænset højde.

Protan Ventiflex Duo

Protan Ventiflex Duo er et koncept udviklet til at transportere luft gennem smalle passager eller i tunneler med begrænset højde uden at gå på kompromis med luftstrømmen.

Et stort hovedrør udskiftes med to standardrørmed en mindre diameter, tilsammen kaldet en duodukt. Duodukten monteres ved hjælp af et fælles wireophæng, og de to parallelle kanaler trykker mod taget, når de er fyldt med luft. Taghøjden er således steget med op til 40 % sammenlignet med én hovedkanal.

Lavere energiforbrug

Protan Ventiflex Duo har et større tværsnit end andre tilsvarende systemer, hvilket betyder lavere energiforbrug for samme installationshøjde og ventilatorydelse. Den leverer også mere luft med samme niveau af blæsning.

To uafhængige rør

De to separate rør kan fungere uafhængigt af hinanden, og systemets sikre kobling har ekstrem lav friktion. Protan Ventiflex Duo-konceptet er udviklet på en sådan måde, at det kan anvende alle Protan-koblinger. Derudover kan den installeres nær taget af en tunnel, fordi ophængningssystemet er placeret mellem de to uafhængige rør.