Protan Præfabrikeret dug

Protans system med præfabrikerede dug er den bedste og hurtigste løsning i områder med kraftig vind, hvilket gør løsningen ideel, når taget skal tildækkes hurtigt.

Hurtig, vejrbestandig tagdækning

Membranen leveres i bredder på 2 eller 4 meter med højstyrkestrimler indvævet på langs på undersiden af hensyn til mekanisk fiksering. Systemet udgør en hurtig og effektiv metode til tildækning af store overflader, der er eksponerede for vind. Løsningen er blevet udviklet til at forenkle installation og reducere installationstid på stedet sammenlignet med det almindelige overlapningssystem. De strimler, der er indvævet i undersiden af dugen, kan skræddersys til selv de barskeste vindforhold.

Protans præfabrikerede dug udgør et optimalt tagdækningsystem, der kan udformes til individuelle bygninger. Strimlerne på undersiden af membranen påsvejses fra fabrikkens side. Afstanden mellem strimlerne kan justeres afhængigt af, hvor eksponeret bygningen er over for vinden, og hvor tæt fastgøringsanordningerne skal sidde på hinanden. Protans præfabrikerede plader er navnlig velegnede til områder med høje vindstyrker.

Store tagområder kan tildækkes hurtigt og med minimalt svejsearbejde på stedet. Tagdugen muliggør hurtig installation, eftersom der kan lægges store membransektioner ad gangen, hvilket markant reducerer omfanget af svejsning.

 

 

Protan Præfabrikeret dug

  • hurtig, sikker installation
  • hurtig montering
  • velegnet til barske klimaer
  • Vejr uafhængig
  • Intet behov for fastgøringsanordninger til tagets overflade

 

 

Se vores vide om Protan Præfabrikeret dug.

 

Protan SE

Varme tage, kolde tage og enhver slags underlag - tagfolien Protan SE i polyesterforstærket PVC kan det hele og har flere monteringsmuligheder.

Protan brystningssystem

Præfabrikerede brystningsskørter kombineret med Protan stålskinne sikrer lineær og korrekt installation af de dele af taget, der er mest udsatte for vind, primært langs brystningen.

Protan præfabrikerede detaljer

Protans præfabrikerede detaljer giver en helhedspræget og sikker udførelse, der samtidig er tidsbesparende. Protan har det bredeste udvalg af præfabrikerede detaljer, herunder detaljer til hjørner, rør, ombukninger m.m.