Tekniske tekstiler til brug i havet


Protans tekniske tekstiler til havindustrien er ekstremt holdbare og hjælper med at løse det store problem med mikroplastikforurening i havet og det naturlige miljø. Vi har et tæt samarbejde med centrale aktører i havindustrien for at udvikle sunde og bæredygtige løsninger.

PVC net mod lakselus

PVC net mod lakselus

Dette net mod lakselus med en stænkkant holder lakseparasitter ude af lakseburene. Det er udviklet og produceret i Norge og er lavet af 100% genanvendelige materialer.

Læs mere
Tangskov

Tangskov

En kunstig tangskov i miljøvenlig og genanvendelig PVC tilbyder beskyttet rensning af fisk og et naturligt levested – uden at afgive mikroplastik.

Læs mere
Lukket bursystem

Lukket bursystem

Protan er en del af en stor gruppe af eksperter, som udvikler og tester et lukket bursystem. PVC-belægningen forhindrer ikke kun fisk i at undslippe, men opfylder også en række strenge krav til ydeevne og miljø.

Læs mere
Protan BlueSafe

Protan BlueSafe

Protan BlueSafe er en serie af innovative og komplet genanvendelige PVC-betræk, der skal hjælpe akvakulturindustrien med at løse forskellige typer af miljømæssige udfordringer. Protan BlueSafe-produkter opfylder havindustriens krav til bæredygtighed, biosikkerhed og fødevaresikkerhed.

Læs mere