Tangskov

Tangskov


Omkostningseffektiv, holdbar og miljøvenlig

En kunstig tangskov, produceret i miljøvenlig PVC, beskytter rensefisk samt giver dem et naturligt levested – uden at afgive mikroplast.

Mens traditionelle plasttangskove skal udskiftes hver sjette til syvende måned, tåler vores PVC-tang op til tre gange så meget tid i havet. Herefter fjernes det og returneres til Protan til genbrug til nye PVC-produkter. Ved at bruge Protans tangskov reducerer fiskeopdrættere desuden brugen af ​​reb, som er kendt for at være en af ​​de værste miljøforurenere.

Protan har også erstattet miljøbelastende bly med larvicitsten for at holde tangen på plads under barske søforhold.

Med en rensestation til fisk i kombination med Protans lige så miljøvenlige lusenet er der heller ingen grund til at bruge kemikalier på aflusning.

Protan har en stor portefølje af akvakulturtekstiler på lager til enhver tid, hvilket sikrer korte leveringstider og fleksibilitet for vores kunder.

Jan Børge Harsvik (havbruk)

+47 915 15 014 jbh@protan.no Send epost

Protans tekniske tekstiler til havbrug

100% genanvendeligt materiale, fri for bly og mikroplast.

Ekstremt holdbar: Lang levetid, minimal vedligeholdelse, lave omkostninger.

Godkendt til drikkevand.

Forhindrer mikroplastik i havet.

I slutningen af levetiden kan vores produkter recirkuleres via vores indsamlingsordning og efterfølgende genbruges/genanvendes.

Produceret og udviklet i Norge.

Protan BlueSafe®

Protan BlueSafe er en serie af innovative og fuldstændig genanvendelige PVC-betræk, der hjælper akvakulturindustrien med at løse flere miljømæssige udfordringer.

Protan BlueSafe-produkter opfylder havindustriens krav til bæredygtighed, biosikkerhed og fødevaresikkerhed.

Betrækket udleder ikke mikroplast, er specielt udviklet til brug i saltvand og er godkendt til drikkevandsopbevaring.

Da betrækket er helt glat, er der op til 70 procent mindre sandsynlighed for, at organismer vokser på overfladen, hvilket også reducerer vedligeholdelsesomkostningerne og forlænger dets levetid.

PVC net mod lakselus

PVC net mod lakselus

Dette net mod lakselus med en stænkkant holder lakseparasitter ude af lakseburene. Det er udviklet og produceret i Norge og er lavet af 100% genanvendelige materialer.

Læs mere
Lukket bursystem

Lukket bursystem

Protan er en del af en stor gruppe af eksperter, som udvikler og tester et lukket bursystem. PVC-belægningen forhindrer ikke kun fisk i at undslippe, men opfylder også en række strenge krav til ydeevne og miljø.

Læs mere
Protan BlueSafe

Protan BlueSafe

Protan BlueSafe er en serie af innovative og komplet genanvendelige PVC-betræk, der skal hjælpe akvakulturindustrien med at løse forskellige typer af miljømæssige udfordringer. Protan BlueSafe-produkter opfylder havindustriens krav til bæredygtighed, biosikkerhed og fødevaresikkerhed.

Læs mere